Zbudili smo se v zasneženo jutro. Sneg je še vedno naletaval in vedeli smo, da bo dan odličen za veselje na snegu. Še sreča, da smo se drugošolci odločili, da bomo ta dan izvedli zimski športni dan.

Zbrali smo se v šoli in se z bobi in s sanmi odpravili proti Gorici. Med potjo smo se nekajkrat ustavili, da smo strnili kolono, končno pa prišli do z belo odejo prekritega zagorskega letališča, ki je bil naš cilj. Izbrali smo največji hrib, se dogovorili za pravila sankanja, se povzpeli skoraj do vrha hriba, nato pa se eden za drugim spuščali po hribu navzdol. Najprej je šlo bolj počasi, potem pa vse hitreje. Kako mehak je novozapadli sneg smo se prepričali, ko smo legli nanj in delali »angelčke«. Zelo ustvarjalni smo bili tudi pri oblikovanju različnih figur iz snega. Te so, po našem odhodu, najverjetneje še kar nekaj časa krasile s snegom prekrit travnik.

Kot vedno, nam je tudi tokrat čas izredno hitro minil in morali smo se vrniti v šolo, kjer nas je že čakal topel čaj, ki so nam ga pripravile naše prijazne kuharice.

Drugošolci

GALERIJA SLIK:

 

(Skupno 69 obiskov, današnjih obiskov 1)