Lansko leto smo ob praznovanju 50-letnice naše šole z razstavo del učencev, ki so sodelovali na likovnem natečaju Jaz, umetnik, pričeli s tradicijo, ki jo bomo ohranjali tudi v prihodnje. Učenci v ta namen ustvarjajo v najrazličnejših likovnih tehnikah in se s svojimi deli potegujejo za Kopitarjeva priznanja.

Tudi letos so učenci od prvega do devetega razreda ustvarjali na pobudo svojih mentorjev pri urah likovne umetnosti in pokazali svojo ustvarjalnost s široko paleto odličnih likovnih izdelkov.

Komisija, ki so jo sestavljale tri učiteljice, je imela zelo težko delo (v prvi triadi A. Drnovšek in B. Lekše, v drugi triadi M. Ule in B. Lekše ter v tretji triadi A. Drnovšek in M. Ule), vendar jim je na koncu uspelo iz množice odličnih del izbrati tista najboljša, ki krasijo stene večnamenskega prostora oziroma jedilnice.

Tudi ostala dela, ki so prispela na natečaj, krasijo hodnike naše šole in bodo tam še vse do prihodnjega leta, ko bomo izbrali nova likovna dela, ki bodo prispela na natečaj.

Vsem nagrajencem čestitamo, ostalim sodelujočim učencem in mentorjem se zahvaljujemo za poslane prispevke, hkrati pa se že veselimo razpisa v prihodnjem letu.

 

GALERIJA SLIK:

 

 

(Skupno 190 obiskov, današnjih obiskov 1)