V sredo, 6. 4. 2022, smo se tretješolci odpravili v zagorski Europark. Tam je po dveh koronskih letih znova zaživela prireditev Zasavje za zdravje v organizaciji dijakov zaključnih letnikov programa zdravstvena nega srednje šole Zagorje. Pripravili so raznolike delavnice. Tako so dogodek doživeli učenci:

»Včeraj smo odšli v Europark, saj je bila tam prireditev Zasavje za zdravje. Najprej smo si ogledali, kaj je potrebno storiti, če koga zbije avto. Potem smo se odpravili na prvo delavnico, kjer smo barvali mandale. Nadaljevali smo s športno delavnico in delavnico joge smeha. Tam je bilo zelo zabavno.« (Ajda)

»V Europarku mi je bilo všeč, da smo hodili po stojnicah in ko sem videla svojega ata in psa. Všeč mi je bilo tudi, ko sem šla v vojaški avto.« (Taja)

»V sredo, 6. 4. 2022, smo šli na predstavitev v Europark. Tam smo gledali, kako so reševalci reševali poškodovanko, ki jo je povozil avto, in poškodovanko v avtu. Vsem je bilo zelo zanimivo. Pogledali smo tudi kulturno prireditev, reševalne pse in vojake. Pri vojakih smo lahko šli v vojaški avto in božali reševalnega psa.« (Žiga)

(Skupno 17 obiskov, današnjih obiskov 1)