Dragi dnevnik …                                                                                     CŠOD Peca, 30. 1. 2017

Danes smo ob osmi uri odpotovali v CŠOD Peca.

Pot je bila dolga in ko smo prispeli, smo odložili prtljago ter se seznanili z urnikom. V sobi smo odložili stvari in odšli na kosilo. Potem smo se odpravili na smučišče. Tam mi je bilo zelo všeč. V dom smo se vrnili z avtobusom. Do šeste ure popoldan smo imeli prosto. Takrat smo se družili in smejali. Po večerji smo spet imeli prosti čas. Ob 19. uri smo se zbrali v učilnici in se poučili o pravilih, ki veljajo na smučišču. Po učni uri smo se uredili za spanje.

Ob 22. uri smo ugasnili luči in zaspali.

NINA KUKIČ

 

Ob osmi uri sta me ati in Rok peljala na avtobusno postajo. Ob desetih smo prispeli v CŠOD Peca. Takoj sem odšla pogledat našo sobo. Všeč mi je. Imeli smo sestanek in kosilo. Po kosilu smo odšli na smučišče. Ker ne smučam, sem odšla z učiteljicama in sošolko Kajo v mesto. Tam smo se fotografirale pri rudarskem muzeju, pri medvedu iz knjige z naslovom Tina in medvedja noč, pri dveh kipih ter si ogledale nekaj trgovin. Ko smo se vrnili v dom, smo dobili posteljnino in odšli na večerjo. Zvečer nas čaka večerni program in potem … spanje.

VANJA

 

Dan se je začel z odhodom iz Zagorja. Vozili smo se približno dve uri. Ko smo prispeli v dom, smo pojedli kosilo in se odpeljali na smučišče. Po dveh urah in pol smo bili vsi izmučeni. Odpravili smo se proti domu. Tam smo se najprej preoblekli in poklicali starše. Po večerji smo imeli prosti čas. Ogledali smo si film. Dan je bil krasen in zelo sem uživala. Upam, da bodo tudi prihodnji dnevi podobni …

MARTINA

 

Danes mi je bilo zelo lepo. Ni mi bilo všeč, da smo bolj malo smučali, a me vseeno bolijo noge (zelo!!!).Kosilo in večerja sta bila slastna. Sobe so krasne. Spim poleg radiatorja, tako da me ne bo zeblo.

Se nadaljuje …                                                                                               XY

GALERIJA SLIK:

 

(Skupno 140 obiskov, današnjih obiskov 1)