V teh dneh (točneje v petek, 27. marca) se je v Trbovljah odvilo še drugo iz serije tekmovanj v kegljanju (prvo je bilo občinsko, tokrat pa regijsko). Že lani so se naše učenke vključile v državno tekmovanje v tej medijsko manj izpostavljeni športni panogi ter na državnem prvenstvu dosegle odmevne rezultate (prvo, deveto in šestindvajseto mesto). Tako smo tudi letos v okviru programov ŠSP1 ter ŠZZ2 eno uro namenili kegljanju in izvedli izbirno tekmovanje za šolsko reprezentanco. Seveda so najboljše rezultate dosegli učenke in učenci, ki se s kegljanjem ukvarjajo tudi v popoldanskem času, vendar so se roke tudi ostalim tekmovalcem sčasoma umerile in rezultati so postajali vse boljši. Na občinskem tekmovanju so dosegli naslednje rezultate:

Mlajše deklice(letnik 2002/03): 2. mesto Živa Stegenšek, 4. Mesto Neža Jerman

Mlajši fantje(letnik 2002/03): 2. mesto Adrian Sivec

Starejše deklice(letnik 2000/01): 1. mesto Tinkara Butara, 2. mesto Lea Klopčič, 4. mesto Klara Razboršek, 5. mesto Eva Podlogar in 6. mesto Špela Brinovec.

Dobitnice in dobitnik medalje so se potem udeležili že prej omenjenega regijskega tekmovanja in spet izpolnili pričakovanja trenerja Vida Ojstrška: Tinkara je spet zmagala, prav tako sta drugo mesto zasedli Lea in Živa, Adrian pa je tokrat prejel bronasto kolajno. Tako bo spet nekaj naših sošolcev lahko sodelovalo na državnem tekmovanju, ki bo letos 17. Aprila v Celju. Čestitamo!

 

Martin Koncilja

GALERIJA SLIK:

(Skupno 99 obiskov, današnjih obiskov 1)