»Tisoč iskric smo prižgali,

da bi zlo s sveta pregnali.

Njihov plamen naj odseva,

in dobrota vse preveva.«

(angleška ljudska)

Mali umetniki potrebujejo vedno nove izzive, njihova vnema in ustvarjalnost sta neizmerni. Ker se bližajo božično – novoletni prazniki smo tokrat kreativnost in domišljijo, ročne spretnosti, čut za estetiko in smisel za oblikovanje usmerili v izdelovanje prazničnih voščilnic.

Ker je izdelovanje voščilnic tako zelo zabavno, prijetno in ker srce veselo utripa v pričakovanju tega čudovitega časa, ki prihaja, smo v tem tednu pri urah likovne umetnosti in pri interesni dejavnosti ustvarjali voščilnice v različnih likovnih tehnikah. V izdelavo naših voščilnic smo vložili veliko truda in nastale so prave male umetnine.

Kako lepo smo se imeli pri ustvarjanju si lahko pogledate na fotografijah, hkrati pa vas vabimo, da si naše izdelke ogledate v prostorih 1. razredov, kjer jih lahko tudi kupite. Z izkupičkom od prodanih voščilnic bomo obogatili šolski sklad.

Da se pri ustvarjanju ne bi preveč umazali, smo si oblekli naše »zaščitne« majice, ki sta jih prijazno priskrbela g. Jani Uranič in g. Andraž Sajovic. Obema se lepo zahvaljujemo.

Mojca Urbanija

 

GALERIJA SLIK:

(Skupno 370 obiskov, današnjih obiskov 1)