ZA OTROKE/MLADINO

  1. Kaj bo tvoj poklic?

Če bi rad spoznal različne zanimive in perspektivne poklice in ljudi, ki jih opravljajo, se prijavi na Dan odprtih vrat slovenskega gospodarstva, ki bo potekal 28. novembra po vsej Sloveniji. Več informacij in seznam podjetij, ki jih lahko obiščeš, najdeš na www.odkrijsvojtalent.si.

  1. Razmišljaš, kam bi se vpisal naprej, pa nimaš pojma, kaj bi rad počel v lajfu?

Obišči www.odkrijsvojtalent.si in se prijavi na Dan odprtih vrat slovenskega gospodarstva za mladino in starše. Pokukaj v podjetje, spoznaj zanimive poklice in ljudi, ki jih opravljajo.

  1. Že veš, kaj bi rad delal v življenju?

Ne? Nič hudega J Pri tem ti lahko malce pomagamo! Prijavi se na Dan odprtih vrat slovenskega gospodarstva ter odkrij, kakšni zanimivi poklici vse obstajajo. Gremo stavit, da boš za nekatere slišal prvič.

  1. Že veš, kam greš? Ti izbira šole in pravega poklica predstavlja težak izziv? Lahko ti pomagamo! Obišči podjetje, ki te zanima; poglej, kaj se tam dogaja; prisluhni, katere poklice ljudje opravljajo in se prepričaj na lastne oči, kako zanimivi šihti obstajajo pri nas J Vse izveš TUKAJ.

ZA STARŠE

  1. Slovenska podjetja bodo v četrtek, 28. novembra, odprla svoja vrata.

Namen akcije je približati manj vidne in znane poklice mladim, pa tudi vam, saj se zavedamo, kako pomembna je vaša vloga pri njihovem odločanju. S tehnološkim razvojem se spreminjajo poklici, spreminjajo se delovna mesta in večajo se možnosti za razvoj kariere v slehernem delovnem okolju.

Zato želimo vašim otrokom ponuditi možnost, da pridobijo čim več informacij o poklicih, delovnih pogojih in načrtih podjetij v vašem okolju. Vljudno vas vabimo, da svojega otroka spodbudite k prijavi na Dneve odprtih vrat slovenskega gospodarstva ter skupaj z njim obiščete podjetje, ki bi ga rad pobližje spoznal. Več informacij lahko najdete na www.odkrijsvojtalent.si.

  1. četrtek, 28. novembra, torej organiziramo Dan odprtih vrat slovenskega gospodarstva.

Ta dan bo več kot 100 slovenskih podjetij odprlo svoja vrata za mlade in njihove starše, da jih obiščete in spoznate različne poklicne možnosti v vašem okolju. To je lahko dobra popotnica za pomoč otrokom pri odločitvi, kam se vpisati naprej v šolo.

Več informacij o dogodku in seznam sodelujočih podjetij lahko najdete na www.odkrijsvojtalent.si.

  1. Odločanje glede izbire poklica je običajno za vaše otroke velik izziv in kar težka naloga.

Ker pri vsakem odločanju velja, da je osnova za dobro odločitev dovolj ustreznih informacij, želimo vam in vašim otrokom ponuditi možnost, da pridobite čim več informacij o poklicih, delovnih pogojih  in podjetjih v realnem – vašem – okolju.

V četrtek, 28. novembra, zato organiziramo Dan odprtih vrat slovenskega gospodarstva. Za več informacij o dogodku in seznam sodelujočih podjetij obiščite www.odkrijsvojtalent.si.

V  Zasavju vrata odpirajo naslednja podjetja:

  • BARTEC VARNOST, d.o.o., Cesta 9. avgusta 59, 1410 Zagorje ob Savi
  • DEWESOFT d.o.o., Gabrsko 11 A, 1420 Trbovlje
  • ELEKTRO LJUBLJANA d.d., DE Trbovlje – Gimnazijska cesta 25, 1440 Trbovlje
  • ETI Elektroelement, d.o.o., Obrezija 5, 1411 Izlake
  • KOVIT projekti d.o.o. – Nasipi 50, 1420 Trbovlje
  • STEKLARNA HRASTNIK d.o.o. – Cesta 1. maja 14 , 1430 Hrastnik
  • Strip’s d.o.o. – Kandrše 7, 1252 Vače
  • TEVEL, d.o.o. – Borovniško naselje 7, 1412 Kisovec
  • XELLA Porobeton SI, d.o.o., Loke pri Zagorju 64, 1412 Kisovec
  • TKI d.o.o Hrastnik
  • SINET  enota Gabrsko Trbovlje

Dan odprtih vrat slovenskega gospodarstva

Zloženka

(Skupno 91 obiskov, današnjih obiskov 1)