Smučarska oblačila – zbiranje prispevkov za šolski sklad

Spoštovani starši, v letošnjem šolskem letu sodelujemo v projektu »Ne zavrzi oblek, ohrani planet«. S povsem konkretnimi primeri želimo učencem pokazati, kako lahko z majhnimi dejanji naredimo veliko dobrega za nas in naše okolje.

V ta namen bomo od ponedeljka, 21. 11. 2022, dalje zbirali smučarska oblačila (bunde, hlače, pajace). V kolikor imate doma kose, ki so vam ali vašim otrokom premajhni oziroma jih preprosto ne potrebujete več in ne veste kam z njimi, vabljeni, da jih prinesete v šolo. Oblačila lahko oddate pri gospe receptorki ali pa jih učenci prinesejo razrednikom. Oblačila ne smejo biti strgana ali kakorkoli drugače trajno poškodovana.

Zbrana oblačila bomo v času decembrskih popoldanskih govorilnih ur razstavili in jih boste lahko po simbolični ceni (prostovoljni prispevki) odkupili. Zbrane prispevke bomo namenili za šolski sklad. Oblačila, ki nam bodo morda ostala, bomo podarili Rdečemu križu Zagorje, ki jih bo razdelil med družine, ki si same težje privoščijo njihov nakup.

Izkoristimo odlično priložnost, da pospravimo omare, darujemo rabljena oblačila, pomagamo zbirati sredstva za šolski sklad, ugodno poskrbimo za nakup oblačil, ki jih potrebujemo, in otrokom pokažimo, da lahko tudi na tak način naredimo veliko dobrega …

Naj bo december resnično prazničen in čaroben za vse!

Vsem lepa hvala.

Mojca Bernot Sotenšek, članica šolskega sklada

(Skupno 93 obiskov, današnjih obiskov 1)