Pred časom so učence in učiteljice PŠ Čemšenik s svojim obiskom razveselili varovanci in zaposleni VDC Zagorje. Šolska telovadnica se je spremenila v gledališče, spremljali smo imenitno predstavo, z naslovom S TEBOJ LAHKO.

Po predstavi pa se je porodila ideja, da bi tudi učenci PŠ Čemšenik lahko obiskali zagorski VDC ter za varovance in zaposlene pripravili pevsko- plesni nastop z zgodbo o pozabljivi kapici.

Priprave so se kar hitro pričele, učenci in učiteljice smo bili takoj za to, saj smo v letošnjem šolskem letu vajeni nastopati na zelo različnih odrih in na mnogih prireditvah v kraju in tudi v občinskem merilu.

Vadili, peli in plesali smo pri urah RaP-a in šestindvajsetega maja smo se z avtobusom odpeljali v Zagorje na matično šolo, kjer smo najprej spremljali prireditev ob zaključku Bralne značke.

Po zaključku prireditve smo se peš odpravili do VDC-ja, kjer so nas prisrčno sprejeli. Tokrat se je njihova jedilnica spremenila v gledališče in predstava se je lahko pričela.

Med gledalci in nastopajočimi se je vzpostavila posebna energija in po koncu predstave smo bili deležni bučnega aplavza. Verjamemo, da smo tako zaposlenim kot tudi varovancem VDC Zagorje zelo polepšali dopoldan.

Irena Hudi

(Skupno 57 obiskov, današnjih obiskov 1)