Včeraj smo nekateri klepetali dolgo v noč. Zato so nas danes učiteljice težko zbudile.

Še pred zajtrkom smo spakirali svoje stvari. Takoj po zajtrku smo se z avtobusom odpeljali na bazen.Komaj smo čakali, da spet zaplavamo.

Najprej smo imeli ogrevanje. Nato smo ponovno pokazali plavalno znanje. Ker smo pridno delali, so nam dovolili, da smo se nekajkrat spustili po toboganu.

Spet je začelo deževati in smo bili prav veseli, da so nam za ta dan učitelji naročili avtobusni prevoz, saj smo bili nekateri včeraj malo premočeni. Pa tudi kar lepo število dežnikov nam je uspelo pokvariti.

Kosilo nas je že čakalo. Skoraj v hipu smo spraznili pladnje in krožnike. Marsikdo je segel tudi po sadju.

Gospa Natalija, ki je v domu ocenjevala urejenost miz in sob, nas je zelo pohvalila, saj smo vsi dobili same petice.

Poslovili smo se in odhiteli na avtobusno postajo, učiteljica nas ponovno prešteje … zdaj pa res domov. Komaj čakamo, da se stisnemo v objem staršev!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

(Skupno 55 obiskov, današnjih obiskov 1)