December, tisti zimski mesec, ki je ponavadi že odet v debel kožuh kristalnih snežink, prinese upanje, da je vse mogoče. Vse želje otroškega srca so dovoljene in upanje, povezano z začetkom, čeprav začetkom na nekem listu koledarja, je tako zelo blizu, da se ga skoraj lahko dotaknemo z roko.

 

Toliko ustvarjalnosti je bilo v teh dneh na naši šoli, toliko brezmejne otroške kreativnosti, saj je bil čas, da  šolo okrasimo letnemu času primerno. Z zimsko preobleko smo pričeli že na tehniškem dnevu, ko so učenci iz papirja izdelovali 3D snežinke za dekoracijo oken, ter  ustvarjali najrazličnejše novoletne voščilnice. Tudi v oddelku podaljšanega bivanja nismo počivali. Snežinkam so kmalu pričeli družbo delati jelenčki in  krasne snežne balerine.

 

Ker smo bili tako pridni, smo si zaslužili, da nas je obiskal Dedek Mraz s palčki in svojimi muzikanti. Zaplesali smo,  poslušali  poučno zgodbo in se posladkali z bomboni, na koncu pa smo se Dedku Mrazu  zahvalili in hkrati obljubili , da bomo še naprej pridni, saj upamo, da drugo leto spet pride k nam na obisk.

 

Ker manjka le še nekaj dni do božiča in novega leta, vam učenci in učiteljice želimo …
“Naj iskrenost pisanih decembrskih luči polepša drobne trenutke v mozaiku časa, naj čarobnost zimskega ivja na drevju zasenči črne misli, naj toplina in iskrenost besed osrečujeta vse leto. Naj pozitivne misli svetijo jutru kot zarja zasneženih gora. Naj sreča šepeta neizpeto melodijo o prijateljstvu. “(V. Nussdorfer)

 

SREČNO 2014!

Učenci in učiteljice  PŠ Podkum

 GALERIJA SLIK:

(Skupno 37 obiskov, današnjih obiskov 1)