…včeraj zvečer smo kar popadali v postelje in vsi spali celo noč.

Po krepčilnem spancu nas je ob sedmih prebudil prijazen glas učiteljic in učitelja. Po jutranjem umivanju smo se odpravili na zajtrk. Na razpolago smo imeli: čokolino, maslo, marmelado, corn flakes, več vrst kruha, mleko in čaj.

Zajtrku so sledile zaposlitve. Spoznali smo Bevkovo pripoved Moja prva knjiga, potem je šlo zares! Izdelovati smo začeli vsak svojo knjigo. Čas je kar prehitro minil ob tako ustvarjalnem delu.

Ker so se nam že močno oglašali želodčki, smo komaj čakali na kosilo. Kuharja Gorazd in Matej sta nam postregla z nadvse okusnim obrokom (minjonska juha, rezanci, svinjska pečenka in mešana solata).

Potem smo odhiteli na bazen. Na dravskem mostu smo nahranili račke in rečne galebe. Delo na bazenu (plavanje) se je nadaljevalo tam, kjer se je včeraj končalo: piljenje stila pri žabici, učenje kravla ter skakanje na glavo (v vodo). Pridnemu delu je tudi danes sledila nagrada: spet smo se spuščali po toboganu, pogledat  smo šli celo v savno in uživali v mehurčkih jacuzzija.

Pot v dom je kljub njeni dolžini hitro minila in že smo bili pri večerji. Krompirjev golaž (njami) in okusno pecivo sta nas pošteno nasitila.

Zvečer smo se družili ob igrah in igranju namiznega tenisa.

Se nadaljuje……………………………

 

(Skupno 67 obiskov, današnjih obiskov 1)