V mesecu novembru smo se v času podaljšanega bivanja pogovarjali o družini, kdo družino sestavlja in kje družine živijo. Na podlagi teh pogovorov smo izdelali svoja sanjska stanovanja, ki smo jih opremili s pohištvom po lastni želji. Tu je prišla do izraza naša domišljija, ki ni imela meja!

Spoznali smo, da imajo pomembno vlogo v naših življenjih tudi prijatelji. V govornih nastopih smo svoje najboljše prijatelje opisali in povedali, kaj skupaj radi počnemo. V nadaljevanju smo izdelali trganko z naslovom »Moj prijatelj«.

Nismo pa se ves čas le pogovarjali in delali, sprostili smo se tudi v telovadnici, z različnimi tekalnimi, štafetnimi igrami in igrami z žogo.

V decembru smo se pridno lotili izdelovanja novoletnih bunkic za bazar, ki je potekal na šoli. Izdelali smo pakete s čudovito okrašenimi bunkicami, dodali pa smo tudi lepo misel, ki sta jo zapisali učiteljici. Izdelali smo še snežinke za na okna, palčke za na jelko in snežaka iz lepenke in papirja. Vsi pa si želimo, da nam pred počitnicami uspe postaviti tudi tistega na snegu!

(Skupno 70 obiskov, današnjih obiskov 1)