Komaj smo dobro začeli s poukom, že sta za nami mesec september in skoraj polovica oktobra.

Začetek letošnjega šolskega leta je bil precej pester in deloven. Na podružnični šoli v Čemšeniku smo pripravili kar tri kulturne prireditve, in sicer: sprejem prvošolcev na prvi šolski dan na dvorišču pred šolo, nastop na prireditvi z naslovom Parada učenja ob 60-letnici Zasavske ljudske univerze na Mestni ploščadi v Zagorju ter priprava programa in snemanje prireditve ob sprejemu prvošolcev v šolsko skupnost v prostorih Mladinskega centra Zagorje.

Za nami je tudi že Teden otroka. Letos je bila osrednja tema »Razigran uživaj dan!« Na podružnični šoli smo v ta namen pripravili raznovrstne in zanimive dejavnosti. Še posebej je bilo učencem všeč nabiranje kostanja v bližnjem gozdu in kostanjev piknik pred šolo.

V tem tednu je bilo tudi naših šest prvošolcev sprejetih v Šolsko skupnost učencev Osnovne šole Ivana Skvarče. Ponosni smo, da smo pri sprejemu učencev v Šolsko skupnost v letošnjem šolskem letu odigrali pomembno vlogo, saj smo pod mentorstvom učiteljice Irene Hudi za vse prvošolce v občini Zagorje ob Savi pripravili prijeten in zabaven kulturni program. Prireditev je na ogled na spodnji povezavi:

rbt
(Skupno 45 obiskov, današnjih obiskov 1)