Pričakovanje božiča in novega leta je čas, ko si lahko dovolimo norčije, smeh in iskrice v očeh.
To je čas v letu, ko se lahko v šoli malo pozabavamo in zabavne točke tudi staršem predstavimo.

Decembra se je na PŠ Čemšenik res veliko dogajalo. Kar nekaj časa smo pripravljali različne plese, dramske igre, deklamacije in pevske točke. Te smo ponosno in z velikim veseljem pokazali našim staršem in drugim obiskovalcem na prednovoletnem srečanju. Po prireditvi smo prodajali tudi naše novoletne voščilnice, ki smo jih že mesece prej pridno izdelovali.

Proti koncu meseca nas je obiskal tudi dedek Mraz. Z navdušenjem smo ga poslušali in na koncu z njim tudi zaplesali.

V razredu smo imeli koledar presenečenj, ki nam je vsak dan razkril eno nalogo, s katero smo presenetili naše domače in naredili tudi zanje nekaj dobrega.

Zadnji dan pred božičem, pa smo v šoli imeli še prav poseben dan. Pod novoletno jelko so naš pričakala darila, ki smo se jih zelo razveselili. Učiteljice so pripravile zabaven program z božično tombolo in prazničnim kvizom. V telovadnici smo imeli pravo božično rajanje z glasbo in disko kroglo ter se na koncu dneva še medsebojno obdarovali s sladkimi presenečenji.

Imeli smo se zelo lepo in mesec december je prehitro minil. Zdaj, ko pa smo že zakorakali v novo leto, pa se bomo trudili, da bomo še naprej pridni in uspešni.

 

 GALERIJA SLIK:

(Skupno 40 obiskov, današnjih obiskov 1)