Pa smo ga končno dočakali, … odhod namreč.

Ob 8. uri smo se odpravili iz  Zagorja proti Ptuju. Vožnja je minila  v prijetnem vzdušju in kar je najpomembneje »brez slabosti«.

Po uri in pol smo prispeli na cilj.  V CŠOD Kurent nas je prijazno sprejela gospa Natalija, ki nas je seznanila  s hišnim redom. Vsi smo komaj čakali, da smo se podali v sobe. Pred ciljem pa nas je čakal »spopad s stopnicami«, ki smo ga vsi (nekateri z dodatno pomočjo) uspešno premagali.

V sobah smo si pripravili postelje in pospravili svoja oblačila.  Nameščanju po sobah je sledil skupni sestanek v jedilnici, kjer smo spoznali še nekaj pravil, ki veljajo v domu.

Po okusnem kosilu (zelenjavna juha, riž, piščančji ražnjiči in mešana solata) smo se odpravili v Terme Ptuj.

Do bazena smo kar dirjali, tako smo bili neučakani. Učitelji plavanja so nas razdelili v več skupin. Čas v bazenu je kar prehitro minil. Plavanju je sledilo ne preveč prijetno oblačenje in sušenje glav.

Precej utrujeni in hkrati pripravljeni na nove dogodivščine smo se odpravili nazaj proti  našem začasnem  domu.

Se nadaljuje……………………………….

Milanka 003 Milanka 004 Milanka 005 Milanka 006 Milanka 007 Milanka 008 Milanka 009 Milanka 010 Milanka 011 Milanka 013 Milanka 014 Milanka 015 Milanka 017 Milanka 019 Milanka 020 Milanka 021 Nestrpno čakamo na vstop v bazen.....

(Skupno 61 obiskov, današnjih obiskov 1)