Spoštovani starši!

Kot ste obveščeni iz medijev in obvestila, ki vam ga je v petek  poslal stavkovni odbor SVIZ, je za sredo, 18. 4. 2012, napovedana splošna stavka v javnem sektorju.

Tudi na šoli odločitev za stavko nikakor ni bila preprosta, a to je edino, kar nam je še ostalo, da bi zavarovali to, kar je bilo skozi dolga leta težko pridobljeno.

Zavedamo se, da mnogi starši doživljate hude ekonomske in osebne stiske, da so se vaše delovne razmere poslabšale ali ste celo izgubili službe. Na šoli smo in vedno bomo občutljivi za socialne in vse druge stiske družin in bomo pomagali po najboljših močeh.

Ker je država v hudem položaju smo učitelji pripravljeni prevzeti svoj delež (znižanje plač, zmanjšanje regresa …), nasprotujemo pa temu, da se poslabša položaj učencev. Verjamemo, da si prav tako kot mi,  želite ohraniti kvalitetno javno šolo in obstoječe podružnične šole, kar pa bo z napovedanimi spremembami nemogoče.

Če vam je vse, kar ponuja naša šola vrednota, potem vas prosimo in pozivamo,  da podprete naše mnenje. Če boste izrazili NUJNO POTREBO, bomo na MATIČNI ŠOLI organizirali varstvo.

Varstvo otrok bo potekalo od 7.00 do 15.00. Rednega pouka in organiziranega prevoza ne bo. Učenci bodo dobili dopoldansko malico, kosila ne bo.

Zaradi organizacije prosimo, da izpolnite spodnjo izjavo in jo JUTRI, 17. 4. 2012, vrnete razredničarki/razredniku.

ZAVEDAMO SE, DA BO TUDI VAS STAVKA PRIZADELA. ISKRENO SE OPRAVIČUJEMO ZA MOREBITNE NEVŠEČNOSTI  IN VAS PROSIMO ZA RAZUMEVANJE!

 

Alenka Ašič,

ravnateljica

Izjava

(Skupno 41 obiskov, današnjih obiskov 1)