Pot do lepega petja je trdo delo in hkrati užitek. Za nepozabna pevska doživetja se je treba temeljito pripravljati. In prav zaradi truda, ki ga v učenje vložimo, so rezultati in dosežki toliko slajši.

Interesne dejavnosti, kot je otroški pevski zbor, se na podružnični šoli v Čemšeniku mladi pevci radi udeležujejo, saj se na pevskih vajah družijo, učijo novih pesmi, predvsem pa uživajo v petju.

Pevci otroškega pevskega zbora Češmin, osnovne šole Ivana Skvarče Zagorje, podružnične šole Čemšenik, nastopajo na vseh šolskih prireditvah in tudi na različnih prireditvah v svojem kraju. Vsak nastop je uspešna zgodba zase, vse zgodbe skupaj pa so v štirinajstih letih delovanja otroškega pevskega zbora Češmin, stkale veliko uspešnih in tudi z zlatimi priznanji nagrajenih nastopov, z različnih tekmovanj.

V lanskem decembru so ponovno zapeli tudi širši zagorski javnosti, na prireditvi: Božično mesto in poželi veliko pohval.

Z novim koledarskim letom pa so se zagnano lotili učenja novih pesmi, s katerimi so se tudi letos predstavili na Območni reviji OPZ in MPZ v Zagorju, ki je potekala 31. 03. 2017, na velikem odru Delavskega doma.

Češminčki so tudi tokrat v en glas ZAPELI POMLADI.

 

GALERIJA SLIK:

 

(Skupno 108 obiskov, današnjih obiskov 1)