NAGOVOR RAVNATELJICE

Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

Vse, kar se moramo odločiti v življenju, je, kaj storiti s časom, ki nam je dan, je nekoč zapisal znameniti angleški pisatelj, pesnik, jezikoslovec in univerzitetni profesor J. R. R. Tolkien. Njegova dela nam odpirajo vrata v neznane svetove, nam burijo domišljijo, razvijajo naš besedni zaklad in nas morda celo spodbudijo k pisanju misli in idej, ki se porajajo v skrivnem kotičku naše biti. Užitki ob dobri knjigi imajo tudi povsem zemeljski učinek. Z branjem krepimo bralno pismenost, ki ji bomo na šoli posvečali posebno pozornost.

Čas, ki nam je dan v letošnjem šolskem letu, bomo vsekakor skušali učinkovito in kvalitetno izkoristiti. Zavedamo se posebnosti razmer, ki bodo vplivale na naše aktivnosti in dejavnosti. Delo v šoli temelji na skrbnem načrtovanju, evalvaciji, fleksibilnosti, spremembah, ustvarjalnosti, sodelovanju, rutini in predvidljivosti. Tako bo tudi letos. Naše stopinje morda ne bodo ves čas gotove in samozavestne. Utrjene in preverjene poti bo morda potrebno zamenjati z novimi, drugačnimi.

Publikacija z naborom informacij je stalnica za posamezno šolsko leto, v kateri se sveži podatki prepletejo z že uveljavljenimi. Sprehod po njej vam bo omogočil, da začutite utrip šole.

Kristina Renko, ravnateljica

(Skupno 1.536 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost