Dragi dnevnik!                                                                         CŠOD Peca, 2. 2. 2017

 

Popoldan smo se sankali, nato pa delali skulpture iz snega. Vsi smo se razveselili pice, ki nas je pričakala za večerjo. Kmalu bomo odšli v učilnico, kjer imamo večerne dejavnosti. Upam, da bo zanimivo. Na žalost pa je danes zadnji dan pred odhodom. Najboljše najhitreje mine.

SARA

V četrtek smo šli spet smučat, le da je bilo tokrat malo drugače, saj sem padla in si nategnila mišico. Noga me je zelo bolela, zato so mi dali obkladke. Nisem smela smučati in najverjetneje tudi jutri ne bom. Šli smo na kosilo in nato so se šli drugi sankat. Ostala sem v sobi in počela druge stvari. Za večerjo je bila pica in za posladek ježki. Vse je bilo zelo okusno. Šli smo v sobe in imeli nekaj prostega časa. Imeli smo še tekmovanje in odšli v sobe.

NEJA

Čas hitro mine, prehitro. Danes je bil zabaven dan (pa saj je vsak). Zjutraj me ni zbudila glasba, ampak   Neja, ki mi je v glavo vrgla blazino. Po zajtrku smo odšli na smučišče. Trikrat sem padla, sicer pa mi kar gre. Ko sem se odpravljala na vlečnico, sem zagledala Nejo, ki je sedela na klopci. Malo se je poškodovala. Na srečo si ni zlomila noge. Z avtobusom smo se pripeljali v dom. Odšli smo na kosilo. Po prostem času pa smo se odšli sankat in kepat. Kepe so letele na vse strani. Čisto mokri smo se odšli preobleč in že smo spet imeli prosti čas. Večerja  ̶  pica. Njami! Nato pa smo se zbrali v jedilnici. Po tem smo se še malo družili in šli spat.

NINA

Zjutraj smo se zbudili ob glasbi, ki mi je bila zelo všeč. Na smučanju sem se imela zelo lepo. Po kosilu mi je bilo zelo všeč krpljanje, najbolj všeč pa mi je bilo, ko smo zmagali na tekmovanju za najbolj odštektano frizuro.

KAJA G.

Zjutraj nas je prebudila glasba. Hitro smo se preoblekli in odšli na zajtrk, potem pa na smučišče. Na smučišču smo prvič odšli na črno progo. Zelo so me bolele mišice. Po smučanju smo odšli na kosilo. Po kosilu smo dobili piškote. Potem pa smo odšli v sobe in se preoblekli v smučarske pajace. Krpljanje je bilo zabavno. Po krpljanju smo imeli večerjo. Po večerji pa smo imeli tekmovanje za naj frizuro. Zelo je bilo smešno. Nato smo se oprhali in šli spat.

ŽAN B.

Lepo sem spal in zajtrkoval slastne kosmiče. Zdaj pa komaj čakam na smučanje. Zvečer smo trojčki, Damir in jaz zgradili obrambni zid in se ob njem kepali. Veliko se nam jih je pridružilo v ekipo in zmagali smo.

MITJA

 

GALERIJA SLIK:

(Skupno 144 obiskov, današnjih obiskov 1)