Kaj vse se nam dogajalo?

Že to, da je prvič šolski prag prestopilo kar 9 prvošolčkov, je velik dogodek. Posebno je tudi to, da so med njimi četverčki: Jure, Klara, Neža in Rebeka. Tako nas je že prvi šolski dan obiskal novinar s 24 ur.com in o našem prvem šolskem dnevu pripravil fotografsko reportažo, ki je bila objavljena na spletu.

Obiskal nas je glasbenik Jernej. Preživeli smo zanimivo glasbeno uro ob petju in igranju na glasbila. Gospod Robi pa nam je predstavil badminton, saj je med učenci na naši šoli tudi veliko športnih navdušencev.

Drugo nedeljo v septembru je praznovala naša KS in pri spomeniku smo imeli prvi kulturni nastop. Čeprav za učenje programa ni bilo veliko časa, smo se dobro odrezali. Praznika KS se je udeležila tudi učiteljica Nina, ki je od krajevnega predsednika Romana Savška prejela priznanje za promocijo kraja in šole. Čestitamo!

Za nami je tudi prvi športni dan – kros v Europarku. V teku smo se pomerili z učenci z matične šole in učenci PŠ Čemšenik. Bili smo zelo uspešni, saj smo se na Podkum vrnili z zlato medaljo.

Razveselili smo se obiska knjižničark iz Knjižnice Mileta Klopčiča iz Zagorja, ki sta nam prinesli »POTUJOČI PRAVLJIČNI KOVČEK« in nas seznanili s projektom za spodbujanje branja. Knjige smo z zanimanjem prebirali in vtise zapisovali v dnevnik.

In september je bil za nami.

 UČITELJICE IN UČENCI PŠ PODKUM

GALERIJA SLIK:

(Skupno 94 obiskov, današnjih obiskov 1)