Božični sejem

Spoštovani starši.

V decembru običajno pogledamo nazaj v leto, ki zapira vrata, in se zazremo vase. V pričakovanju pogledujemo v nebo k prvim snežinkam in se veselimo drobnih pozornosti, ki nam lepšajo dneve.

Odločili smo se, da povežemo koristno s prijetnim, zato vas skupaj z otroki v ponedeljek, 12. 12. 2022, vabimo na popoldanske govorilne ure in na božični sejem. Govorilne ure bodo potekale med 16. in 18. uro v učilnicah, božični sejem pa med 15. 30 in 18. 30 uro na dvorišču matične šole. V primeru dežja ga bomo izvedli v avli šole.

Na sejmu, ki ga pripravljamo zaposleni skupaj z učenci, vam bomo v zameno za prostovoljne prispevke ponudili voščilnice, izdelke, primerne za obdarovanje, smučarska oblačila in še kaj.

Lahko se boste okrepčali s palačinkami in čajem ter se preizkusili v srečelovu. Zbrana sredstva bodo namenjena šolskemu skladu.

Občutek, ko nas nekdo obdari, je prijeten, a neprimerljiv z nasmehom, ki ga pričaramo na obraz tistemu, ki ga mi obdarimo, zato vljudno vabljeni k sodelovanju in v našo družbo.

Kolektiv OŠ Ivana Skvarče

Božični sejem
(Skupno 223 obiskov, današnjih obiskov 1)