Glede na ugodno vremensko napoved bomo DAN ŠOLE – športni dan organizirali v TOREK, 4. 6. 2013.

Učenci od 1. do 5. razreda pridejo v šolo ob 16. uri, učenci od 6. do 9. razreda pa ob 16.30. Po malici bodo v spremstvu učiteljev odšli na prireditev.

Vas in vaše prijatelje vabimo, da se nam ob 17. uri pridružite v Europarku.

Na stojnici pri vhodu v Europark, kjer bomo  zbirali prostovoljne prispevke za šolski sklad, vam bomo ponudili majico z logotipom prireditve in sponzorjev, ki so nam omogočili prireditev, v šolski kuhinji narejene žitne ploščice, vodo in  startni listek.

Pričakujemo, da boste učence spodbujali pri teku, in vas vabimo, da tudi sami aktivno sodelujete. Za vse obiskovalce bomo po daljši tekaški progi organizirali tek oziroma hojo, ki ne bo tekmovalnega značaja. Z oddanim startnim listkom boste razredu, v imenu katerega boste sodelovali, pomagali do nagrade. Zmagal bo namreč razred, za katerega bo sodelovalo največ odraslih oseb. Nagrada za učence od 1. do 5. razreda je izlet na turistično kmetijo, za učence od 6. do 9. razreda pa rafting po Savi.

Spremljajoče dejavnosti: glasba,  predstavitev plesne skupine Maestro, družabne igre, vzpodbujanje tekmovalcev.

Ob zaključku prireditve, predvidoma ob 18.30 (za učence od 1. do 5. razreda) oziroma ob 20.20 (za učence od 6. do 9. razreda), bo podelitev medalj najboljšim tekačem in razglasitev razredov, ki so jima sodelujoči starši in ostali obiskovalci prislužili nagrado.

Šolski avtobus bo iz Čemšenika in Podkuma odpeljal  ob 15.40. Po zaključku prireditve bo s postajališča pri Europarku v obe smeri odpeljal ob 18.30 in 20.20. V Podkumu bo za vse učence organiziran prevoz s kombijem. Prosimo, da nam sporočite, če bo učenec, predvsem  ob povratku, potreboval prevoz.

Pričakujemo vas in se veselimo srečanja z vami!

Alenka Ašič, ravnateljica

 

(Skupno 47 obiskov, današnjih obiskov 1)