22.6.2012 je bil za naše učence prav poseben dan. Ne le da je bil to zadnji šolski dan v tem šolskem letu, čakala nas je tudi zanimiva prireditev. Prvo šolsko uro so večnamenski prostor zasedli učenci razredne stopnje. Prvošolčki so pripravili prav simpatično prireditev. Sledila je malica, nato pa so prostor zasedli učenci predmetne stopnje. Kratka obeležitev Dneva državnosti je bila tokrat v organizaciji 7.b. Sledilo pa je tekmovanje Skvarča ima talent, ki so ga s skupnimi močmi organizirali nekateri učenci 7.b in 7.c. Pomerili so se predstavniki razredov predmetne stopnje in se potegovali za naklonjenost žirije, katere člani so bili: učitelji Simon Prašnikar, Aleš Celestina in Tina Zupančič, ter učenca Marko Mikelj in Brina Zajc. Žirija je za finaliste izbrala skupino Grapefruit in Ano Vrtačnik.

Posebno presenečenje je pripravila skupina učiteljic in učiteljev, ki je v netekmovalnem delu prireditve zapela pesem Poletje v školjki.

Po napetem in zelo izenačenem finalu pa je postala zmagovalka Ana Vrtačnik, ki je tudi prejela glavno nagrado – 7kg čokolade Gorenjka. Čestitamo!

[social_share/]

Še posnetek Poletja v školjki.

 

(Skupno 95 obiskov, današnjih obiskov 1)