Prvi šolski dan je uspešno za nami. Vsi smo ga težko pričakovali, saj smo komaj čakali, da si bomo lahko izmenjali pripovedovanja o dogodkih med poletnimi počitnicami.

Še najbolj nestrpnih pa je bilo danes naših šest prvošolcev, ki so letos prvič prestopili šolski prag. Opremljeni z novimi šolskimi torbicami, potrebščinami in copatki so najprej z zanimanjem prisluhnili kratkemu programu starejših sošolcev. Že prvi dan so sklenili, da jim bodo pridno sledili tako pri petju, plesu kot učenju.

Pred vstopom v učilnico jih je čakal težak preizkus »Skok v prvi razred«, ki so ga vsi uspešno opravili in prejeli priznanje. Na šolskih klopeh so jih pričakali nahrbtniki Občine Zagorje ob Savi, županovo pismo, šolsko in učiteljičino darilce ter kovček z delovnimi zvezki »Moj Nande«. Po dodelitvi garderobnih omaric in predalčnikov so šolske potrebščine skrbno pospravili, se odpravili na šolsko malico in že je bil čas za odhod domov.

Ob prijetnem pripovedovanju o počitniških dogodkih, skrbnim pripravam in izvedbi kulturnega programa za šolske novince je tudi učencem višjih razredov dopoldne hitro minilo.

Jutri pa novim znanjem in dogodivščinam naproti.

GALERIJA SLIK:

(Skupno 90 obiskov, današnjih obiskov 1)