V skladu z okrožnico Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport bodo  v času šolanja na daljavo tople obroke za upravičene učence zagorskih osnovnih šol in dijake s stalnim prebivališčem v občini Zagorje ob Savi pripravljali v centralni kuhinji Osnovne šole Ivana Skvarče.

Topli obroki bodo za upravičene učence in dijake zagotovljeni od srede, 11. novembra do preklica šolanja na daljavo. Starši osnovnošolcev, upravičenih do brezplačnega toplega obroka, lahko dnevno (do 8. ure zjutraj) ali tedensko naročijo ali odjavijo kosila za učence osnovnih šol preko aplikacij ali šolskih elektronskih pošt, kamor tudi sicer javljajo potrebo po obrokih.

Dijaki pa lahko (po predhodni oddaji prijave na šole, ki jo obiskujejo in po ugotovljeni upravičenosti do brezplačnega kosila) kosila dnevno (do 8. ure zjutraj) ali tedensko naročijo ali odjavijo na elektronski naslov centralne kuhinje Osnovne šole Ivana Skvarče: prehrana@os-iskvarce.si, kjer se bodo dogovorili tudi glede možne lokacije za prevzem kosila.

Obroke bodo učenci in dijaki na dogovorjeni lokaciji vsak delovni dan lahko prevzeli med 12. in 13. uro. V centralni kuhinji  bodo  poskrbeli za primerno embalažo, v kateri bo mogoče odnesti obrok.

V primeru, da obroka v dogovorjenem roku ne boste odjavili ali prevzeli  se bo staršem zaračunal celotni znesek kosila.

                                                                                         Vodstva šol v sodelovanju z Občino Zagorje ob Savi

Zagorje ob Savi, 10. 11. 2020

(Skupno 85 obiskov, današnjih obiskov 1)