Športni dan  3.a in 3.b razreda

V četrtek, 04.10. 2012, smo se z učenci tretjih razredov zbrali pred šolo, si razdelili malico in se po šolskem stopnišču odpravili proti »Ruardiju«.

Pot nas je vodila navkreber mimo pokopališča in pretvornika  do vrha vzpetine, potem pa se spustila do vznožja, kjer smo imeli prvi postanek. Nekaj smo pojedli in popili, potem pa pot nadaljevali do začetka letališča, kjer smo se usmerili v dolino ter se po ozki poti spustili do »Evroparka«. Tam smo pozdravili  še druge pohodnike.

Naš pohod smo nadaljevali  ob ribniku proti  Potoški vasi.  Na prvem večjem odcepu smo se usmerili na desno, kjer se je začel naš vzpon , ki se je zaključil s spustom v dolino do športnega  igrišča, ki je bil cilj našega pohoda. Tu so eni namenili čas počitku, spet drugi različnim igram, lačni so pojedli preostanek malice, žejni  pa so si potešili žejo s kakšno pijačo.

Čas je hitro mineval, zato smo se  morali kaj kmalu odpraviti nazaj proti šoli.  Pot nas je tokrat vodila mimo Farčnikove kolonije  in se ob dogovorjenem času  zaključila v šoli.

(Skupno 41 obiskov, današnjih obiskov 1)