Letošnje leto je za PŠ Čemšenik še kako slovesno, saj praznuje 60 let. Ob tej priložnosti smo učiteljice in učenci v svoje prostore povabili učence razredne stopnje matične šole in zanje pripravili različne dneve dejavnosti.

S prvimi razredi smo ustvarjali z jesenskimi plodovi, z drugošolci smo spoznavali igre naših babic in dedkov, s tretješolci smo se podali do Prvin in vmes izvedli številne športne igre, s četrtošolci smo raziskovali gozd, z učenci PŠ Podkum pa se bomo odpravili na Čemšeniško planino. Dnevi so nam hitro minevali in vsak dan smo bili bogatejši za številne izkušnje in nova prijateljstva.

V četrtek, 13. 10. 2022, pa je na športnem igrišču v Čemšeniku potekala slovesnost ob počastitvi 60-letnice šole, kjer smo učiteljice in učenci v sodelovanju z nekaterimi posamezniki pripravili slavnostno prireditev. Po prireditvi pa so si obiskovalci lahko ogledali še razstavo fotografij in starih učnih pripomočkov, ki smo jih v sodelovanju s prebivalci in bivšimi učenci  pripravili v prostorih šole ter se okrepčali in posladkali z dobrotami, ki so jih pripravile gospe iz Čemšenika in kuharice naše šole.

Vsem najlepša hvala.

(Skupno 70 obiskov, današnjih obiskov 1)