Kar ne moremo verjeti, da je že sreda. Čas resnično hitro mine, če si v dobri družbi in počneš same zanimive stvari.

Po zajtrku smo pohiteli na plavanje. Iz kamenčkov smo se spremenili že v prave ribice. Kot puščica se poženemo v vodo in nadaljujemo kot žabica. Ko učitelji v bazen mečejo obroče, se hitro potopimo in tekmujemo, kdo jih bo hitreje našel. Zelo smo veseli, ko gremo v termo-mineralni bazen, kjer si privoščimo vodno masažo in se prepustimo vodnemu toku.

Po kosilu smo v sobah prebirali težko pričakovano pošto, ki jo razstavimo na vidno mesto.

V popoldanskem času smo imeli enake dejavnosti kot včeraj, le da sta se skupini zamenjali. Na orientacijski pohod smo se odpravili sami in ne boste verjeli, da se je nekaterim skupinam uspelo celo izgubiti. Spoznali smo, kako pomembno je branje navodil. Med reševanjem nalog smo spoznali, kako prijazni so domačini, saj so nam z veseljem odgovorili na vsa naša vprašanja. »Reševalna akcija« učiteljic na kolesih je bila uspešna, saj so tudi zadnji tekmovalci uspešno prišli na cilj.

Po večerji smo se igrali štrbunk in učili prekmurščino. Zdaj vemo, da bilice pripravimo v laboški in pri tem uporabljamo rašoške. Lahko dodamo še melo in kisilak. Pojepci že dobivajo bajuse in kece. Betek pa je, ko ti büja zleze v vüjo.

(Skupno 66 obiskov, današnjih obiskov 1)