Skoraj čisto vsak ponedeljek se začne z dolgčasom. No, naš ponedeljek pa je bil nekaj posebnega. Začel se je s pričakovanji in vznemirjenjem, saj smo se odpravili v CŠOD.

Ob prihodu nas je prijazno sprejel oskrbnik doma in nas razporedil v sobe. Sobe so se imenovale po živalih. Punce smo postale ovce, fantje kozli in petelini, učiteljici pa mački. Najprej smo postlali postelje, nato pa smo imeli sestanek. Dogovorili smo se o hišnem redu in ocenjevanju sob. Tudi kosilo je bilo zelooo dobro. Po kosilu pa malo zabave in počitek. Smejali smo se in si malo ponagajali. Fantje so nagajali dekletom, dekleta pa fantom. Za popoldansko aktivnost smo odšli v gozd, kjer smo nabirali različne stvari za mikroskopiranje, ponovili smo znanje o gozdu, obiskali krmišče in si ogledali mejni kamen.

Zvečer nas je čakala okusna večerja. Zvečer smo igrali družabne igre. Ko smo se pošteno naigrali in nasmejali, sta nas učiteljici pospremili do sob in nam zaželeli Lahko noč. 

Prvi dan v CŠOD Škorpijon je bil odličen! Vsi smo vedeli, da nas čaka nepozaben teden. Komaj čakamo na jutrišnje dogodivščine.

(Skupno 403 obiskov, današnjih obiskov 1)