BOŽIČKOVA POŠTA

Feri Lainšček

Božiček

Naj sijejo zvezde,

močno naj žarijo,

prihaja Božiček

s svojo kočijo.

Postavimo jelko,

jo spet okrasimo,

prižgimo vse lučke,

ko šel bo tod mimo.

Prinaša darove,

ima sporočilo:

ljubezen je naše

najlepše darilo.

 

Ob zaključku leta, tik pred prazniki, je božiček na našo šolo prinesel svoj nabiralnik. Vsi v šoli, učenci in zaposleni, smo lahko vanj oddali pošto z voščili, lepimi mislimi in željami za naslednje leto. Saj veste, moč prijaznih misli, lepih besed in želja je brezmejna. Sega preko vsega in nam polepša dan, teden, mesec ali celo leto. Lepo je prebrati prijazne besede ali prejeti lepe risbe, ki nam jih namenijo drugi. Že sama misel, da se je na nas spomnil nekdo, si vzel čas in nas presenetil je nekaj posebnega.

 

Nabiralnik je vsak dan pokal po šivih od količine pošte. Na zadnji šolski dan pa nas je v razredu obiskal Božiček s svojimi pomočniki. Namenil nam je nekaj prijaznih besed, nam voščil prijazne in čarobne praznike, nas spomil na moč prijaznih besed in dobrih dejanj ter nam izročil pošto. Učenci in zaposleni smo z velikim veseljem prebirali pošto in občudovali risbice.

 

Želimo vam prijazne praznike v krogu vam najljubših ljudi. V novem letu pa veliko zdravja, nasmehov in izzivov polnih dni.

 

GALERIJA SLIK:

 

 

 

 

(Skupno 221 obiskov, današnjih obiskov 1)