Zjutraj smo se zbudili ob sedmih. Potem smo se malo igrali in šli na zajtrk. Jedli smo kosmiče ter kruh z maslom in marmelado. Nato smo šli v sobe. Čez nekaj časa smo se odpravili na bazen. Tam smo se učili plavati kravl. Na bazenu smo imeli za malico zeliščne rogljičke. Nato smo še malo plavali in šli v džakuzi. Ko smo prišli nazaj v dom, smo obesili perilo in šli v sobe. Imeli smo čas za igranje, potem smo šli na kosilo. Jedli smo bujto repo, ki je nisem poznal, a mi je bila všeč.

Bor

Ko sem zjutraj vstal, sem se umil in preoblekel. Potem smo se zbrali in odšli na zajtrk. Po zajtrku smo se odpravili na kopanje v Radence. Popoldan smo se peljali v doživljajski park Vulkanija. Tam so nam povedali veliko zanimivega o vulkanih. Spoznali smo tudi krtka Olija. Tam je bila tudi majhna trgovina.

Robert

Ko smo prispeli v Vulkanijo, smo si najprej v dveh skupinah ogledali različne kamne. Po enem kamnu se imenuje tudi maskota Vulkanije. Potem smo si ogledali dva kar malo strašljiva filma v 3D obliki. Popeljala sta nas v obdobje nastanka Zemlje in v svet vulkanov. Nazadnje smo si ogledali še kamnolom, kjer so izkopavali različne kamne. Vrnili smo se v dom, kjer nas je čakala večerja, po večerji pa smo poklicali domače. Na koncu drugega dne smo imeli še kviz, potem pa je bil že čas za spanje.

Žana

Zjutraj je bilo zelo zaspano. Nato smo se odpravili na zajtrk. Po zajtrku smo se odpravili na bazen, kjer smo se zelo zabavali. Po bazenu smo odšli na kosilo, bilo je zelo fajn. Tako je bila dobra hrana! Po kosilu smo odšli v svoje sobe na počitek, po počitku pa v Vulkanijo. Na ogledu Vulkanije je bilo zelo zabavno.

Iva

 

GALERIJA SLIK:

(Skupno 260 obiskov, današnjih obiskov 1)