Maškareeee! Se sliši, ko na ulici zagledamo male in velike, oblečene v različne pustne šeme. Letošnjo pustno soboto bo na ulici manj maškar, ker ne bo sprevodov in pustnih rajanj kot v preteklih letih. Bomo pa zato letos maškare bolj glasne, saj smo se v ta namen združili vsi trije zasavski DPM-i, da skupaj preženemo ne samo Starko Zimo, ampak tudi Gospoda Covid!

Maškare, pripravite se na obisk Kurentov in pravo pustno rajanje s plesom in petjem pri vas doma! Pridružite se nam in animatorki Maji na virtualnem pustovanju, ki bo potekalo v živo na pustno soboto, 13.2., ob 16.00 na YouTube povezavi.

Pozabili nismo tudi na pustne krofe, s katerimi se maškare vsako leto posladkamo. Vabimo vas, da nam v soboto, 13.2., in v nedeljo, 14.2., pošljete slike maškar v Facebook dogodek Zasavsko virtualno pustovanje 2021 in pripišete, iz katerega kraja prihajate (Zagorje ob Savi, Trbovlje, Hrastnik). Krofe boste prevzeli na pustni torek znotraj zasavskih občin.

Veselimo se pustnega rajanja z vami in vaših fotografij maškar! 🙂

Sekretarke Društva prijateljev mladine Zagorje ob Savi, Društva prijateljev mladine Trbovlje in Občinske zveze prijateljev mladine Hrastnik

(Skupno 83 obiskov, današnjih obiskov 1)