GOSTILNA RIBNIK, ZAGORJE OB SAVI

Na robu Zagorja, ob zelenem ribniku s pogledom na bližnji gozd, stoji ribiški dom, ki je dobil novo podobo konec leta 2016.

Notranjost gostilne sestavlja zastekljeni del s kapaciteto 60 oseb in sejna soba s kapaciteto 30 oseb. Poletne večere lahko preživite na plaži ob ribniku, na terasi, kjer lahko postrežejo 50 oseb.

Gostilna Ribnik se svojo ponudbo nekoliko razlikuje od preostalih zasavskih gostiln, saj je osnovno vodilo ponudbe kulinarika, ki temelji na pridelkih in izdelkih lokalnih dobaviteljev in pridelovalcev. Nepogrešljiv del ponudbe je tudi morska hrana. Za povezovanje kulinaričnih komponent v dovršen jedilnik skrbi šef kuhinje, Aljoša Kukovica, z ekipo.

Profil gosta gostilne Ribnik je oseba, ki ve, da je dodana vrednost jedem naraven okus, brez umetnih mašil, dodatkov in moke. Pohvalijo se lahko tudi z rednim sodelovanjem v TEDNU RESTAVRACIJ, ko se lahko kulinarično razvajate po ugodnih cenah.

Gospod Aljoša je z današnjo samopostrežno malico pripravil recepturo za musako in zelenjavne zavitke, naše pridne kuharice so pripravile jedi, vsi skupaj pa želimo dober tek.

Recepta

Merica dobrega

 

 


JEDILNIK

Malico pripravlja Aljoša Kukovica, kuhar gostilne Ribnik Zagorje.

Glavne jedi

Musaka s krompirjem in mletim mesom

Involtini ‒ zvitki z jajčevcem

Mlečna kaša iz bio mleka (kmetija Sešlar)

Bio sir (kmetija Sešlar)

Bio kruh (Ivanka Rožej)

Zelenjava in sadje

Bio solata kristalka, bio korenje, bio paradižnik, češnjev paradižnik, bio radič

Papaja, mango, pitaja, banane, ekološka jabolka, mandarine, hruške, bio pomaranče

Alternativna malica

Bio maslo (kmetija Sešlar), bio mleko (kmetija Sešlar), tri vrste kosmičev, med (čebelarstvo Sopotnik), marmelada, čaj

Krof

Alergeni: gluten, jajca, laktoza

 

(Skupno 719 obiskov, današnjih obiskov 1)