19.10.2018 smo se 7. razredi odpravili na izlet v Polzelo. Tam smo si ogledali proizvodnjo soka in pekarno 9. vas. Poskusili smo domač sok a. razred pa je spekel pecivo. V pekarni smo si nato pogledali kako izdelujejo bombetke in nato izdelali čokoladne vetričke.

JEDILNIK:

Bio pšenično pecivo (bombeta snežinka) iz pekarne Deveta vas, Podvin pri Polzeli

Ekološki kruh iz krušne peči Ivanke Rožej, Hrastnik

pečenice

Mlečna prosena kaša iz eko mleka kmetije Sešlar, Izlake,

Sir Demeter kmetije Sešlar, Izlake

Ekološki jabolčni sok Sine z domačije Grčin, Podvin pri Polzeli

Kislo zelje, solata, paprika, jabolko ekološko Ivanke Rožej, mango, kivi, mandarine, banane

Alternativna malica

 Alergeni, G pšenica, L

Priloga: Predstavitev – POLZELA (.pptx)

GALERIJA SLIK:

 

 

(Skupno 256 obiskov, današnjih obiskov 1)