…Vse želje so skupne in tudi posebne.
Vsak nosi kaj v srcu, kar drugi ne čuti.
Življenje je čudež in vse je mogoče,
ko ptica mladosti razpira peruti…
(F. Lainšček)

 

Osrednja tema letošnjega tedna otroka je bila kvalitetno preživljanje prostega časa in tudi v prvem razredu smo si v tem tednu prihranili nekaj prostega časa za prav posebne obiske in dogodke.

V ponedeljek smo se udeležili dobrodelnega pohoda Europa Donna v Europarku in se nato sprehodili še po gozdu. Nabirali smo jesenske plodove, opazovali drevesa in uživali v naravi.

V torek smo bili prvošolci sprejeti v skupnost učencev. Obiskala nas je ravnateljica, nato pa smo si  v Delavskem domu ogledali predstavo in se posladkali s krofi. Po povratku v šolo so nam čestitali tudi predstavniki šolske skupnosti.

V sredo je za nas pripravila prav posebno likovno nalogo Daniela iz Slovaške, mi pa smo z njo veselo poklepetali v angleščini.

V četrtek smo v spremstvu policista spoznavali prometne poti v okolici šole, kjer smo si ogledali prometne znake ter se preizkusili tudi v samostojnem prečkanju ceste.

Tudi v petek smo imeli obisk. K nam so se pripeljali gasilci in nam razkazali  gasilsko vozilo in svoje pripomočke za delo, na koncu pa smo se lahko še preizkusili v ciljanju z vodo.

Lepo smo se imeli ta teden.

Prvošolci

GALERIJA SLIK:

(Skupno 120 obiskov, današnjih obiskov 1)