Na Čemšeniški šoli je pa res luštno. Ni še minil prvi teden pouka, že so jo  učenci, skupaj z učiteljicami ter  nekaterimi starši, mahnili na lepše. »Krivec« za naš športni dan, ni nihče drug kot gospod župan, saj nam je junija radodarno obljubil plavalni izlet. Torej, smo ga prijeli za besedo in z veseljem učilnico zamenjali z bazenom.

Zjutraj smo se navdušeno zbrali pred šolo in se z avtobusom odpeljali proti Ljubljani. Prav nič nismo razmišljali, ali bo vreme sončno ali bo deževalo, saj smo se odpeljali proti vodnemu parku Atlantis, ki ima tudi zaprte bazene  in tobogane. Celo dopoldne smo čofotali v bazenih in uživali v divjih vožnjah po toboganu. Seveda pa smo si, tako kot je to v navadi, privoščili tudi sladoled. Kakšno pa je kopanje brez sladoleda. Ko je bil čas za odhod, so bili nekateri učenci že pošteno utrujeni in so med vožnjo proti Čemšeniku malo zadremali.

Dan smo preživeli zanimivo in v prijetni družbi, kot vedno pa je čas prehitro tekel in našega čofotanja  je bilo kar prehitro konec.

 

GALERIJA SLIK:

(Skupno 117 obiskov, današnjih obiskov 1)