Ta teden smo imeli na naši šoli kar dva imenitna obiska.

V torek smo preživeli zelo zanimiv tehniški dan – Promet. Ogledali smo si filmček, učenci so izdelali prekrasne plakate in se naučili pesmico. Nato pa je med nas prišel še policist – prijazen, prijeten, zanimiv. Povedal nam je pravljico, nam predstavil svoje delo, pogovorili smo se o varnosti in si ogledali poti okoli šole. Bil je zelo ponosen na naše učence, saj so že zelo veliko vedeli in znali.

Takoj naslednji dan pa nas je skoraj zadela kap, saj nas je sredi pouka zmotila gasilska sirena. Pred šolo nas je pričakalo ogromno gasilsko vozilo z VELIKAAAAAAAAANSKO lestvijo – dolgo kar 37m. Čeprav je večina naših učencev gasilcev, so nam prijazni gasilci vseeno pokazali njihovo najnovejšo opremo. Težke nahrbtnike smo si poskusili zadati na ramena in si pri tem predstavljati, da še tekamo, gasimo požare in rešujemo življenja.

Policisti in gasilci so res JUNAKI.

Da prijazna bodo jutra,
da bo varen vsak nov dan,
vedno se zavedajmo:
Na cesti nikdar nisi sam.
Skupaj bomo vsi pazili,
vse to v naših je močeh,
pa se slišal na poteh
bo vedno le otroški smeh.

Adi Smolar

 

Medtem ko se drugi že pripravljate na jesenske počitnice, imamo mi še delo. Danes (v petek, 23. 10.) nastopamo še na prireditvi za starostnike, jutri pa bomo sodelovali pri projektu Podkum, jejmo skupaj, ki se bo odvijal Pr Čop. Končno si bomo tudi mi zaslužili jesenske počitnice.

Tudi vam želimo veliko lepih jesenskih listkov, kakšno mavrico in prijazne tople sončne žarke. Lepo se imejte!

Učiteljice

GALERIJA SLIK:

 

(Skupno 120 obiskov, današnjih obiskov 1)